AMP JACKET

Posted on 27 Abril 2011

0


Aquest article és una jaqueta creada per Apple i Burton Snowboards. Aquesta va ser la primera i única jaqueta electrònica portable amb iPod integrat (Greenberg, 2003).

La tecnologia usada per a fer la jaqueta és SOFTswitch (comandaments suaus i flexibles) i teixit Gore-Tex de tres capes. És possible el rentat de la jaqueta extraient el mòdul de control de dins la jaqueta.

Aquest article s’ha desenvolupat pansant especilament amb els snowboarders, ja que són un grup de consumidaros que practiquen aquest esport mentre escolten música; aquest és el mercat per a l’article.

El problema que es resol amb l’Amp Jacket és el maneig de l’iPod. El canvi tant de cançó com de volum sense la tecnologia integrada a la jaqueta resulta molt aparatós (un ha de parar, treure’s els guants, treure l’iPod de la butxaca i prémer els comandaments, llavors desar l¡iPod alte cop, posar-se els guants i continuar esquiant), amb la tecnologia desenvolupada per Burton i Apple resulta molt senzill i practic donat que els controls estan posicionat a la màniga de la jaqueta i l’iPod ben resgauadat a la butxaca del pit de la jaqueta.

Anuncis
Etiquetat:
Posted in: General