Georgia Tech Wearable Motherboard TM (GTWM)

Posted on 5 Juny 2011

0


El departament de la Marina dels EE.UU. (US Navy Department) va engegar un projecte nou que buscava la creació d’un sistema que fos capaç d’alertar als serveis mèdics en la batalla quan era disparat un soldat, a més a més de poder donar detalls de la afectació provocada per la bala. Els dos elements imprescindibles que havia de poder detectar era la penetració del projectil i també ser capaç de monitoritzar les constants vitals del soldat, que ho fa degut als sensors enganxats al cos i a la fibra òptica inserida al teixit.
És capaç d’identificar la localització exacta del problema físic o ferida i transmet la informació en segons, cosa que facilita la identificació dels soldats més greus en el camp de batalla, on el temps de reacció és molt important per a salvar vides.
Durabilitat 120 dies en combat.
El tipus de sensors usats es poden personalitzar en funció de les necessitats de l’usuari, és a dir, doncs que per exemple per a un bomber podria tenir un sensor que supervisés l’oxigen o els nivells perillosos d’un gas, la taxa de respiració, etc.

Anuncis
Posted in: General