LifeShirt de Vivometrics

Posted on 5 Juny 2011

0VivoMetrics és una empresa creada el 1999 a Califòrnia (Estats Units).
LifeShirt és una peça de vestir que permet monitoritzar a temps real els signes vitals de pacients i enviar-los al centre sanitari que supervisa l'estat de salut del pacient. És un dels anomenats RPM (Remote Patient Monitoring garment, peça que permet tele-monitorització de pacients).
El que el diferencia d'altres equips de monitorització és la minimització del temps de recollida, processament i enviament de dades (té dispositiu Bluetooth); permet fer un estudi complet de les constants del pacient, afavorint a la nova “teleassistencia” de pacients. 
Allibera al pacient d'haver de transmetre manualment les dades de varis aparells per monitoritzar la seva salut al metge, el LifeShirt passivament va enregistrant les dades necessàries i les transfereix al responsable de la salut del portador.
Nombrosos estudis certifiquen l'estalvi en sanitat de pacients amb malalties cròniques que usin aquest tipus de dispositius RPM. S'estima que l'estalvi podria arribar fins als 200 bilions de dòlars en els següents 25 anys només als Estats Units, millorant alhora la conforatibilitat i tranquil·litat del pacient.

Vivometrics treballa en diferents aspectes per millorar tant la confortablitat com la organització i alerta de les dades enregistrades, de forma perfectament ordenada, per tal de convertir-lo en una eina imprescindible.

El sistema en sí recull dades durant tota la jornada, oferint una acurada informació sobre l’estat pulmonar, cardíac, postural de l’individu, a més de poder oferir opcionalment la pressió sanguínia, saturació d’oxigen en sang, temperatura corporal, moviment de les cames, etc.

Anuncis
Posted in: General