Luminous Tex de Sensing Tex

Posted on 5 Juny 2011

0


SensingTex es una empresa amb seu a Barcelona que ha desenvolupat un rang de teixits lumínics amb molt diverses aplicacions.

Aquests teixits lumínics desenvolupats per si sols no són intel·ligents, els hi confereix la qualitat d’intel·ligents els sensors que detecten la presència d’alguna persona a les proximitats de la cortina, o també es podrien incloure sensors que detectéssin la claror de la sala i activéssin la il·luminació de la cortina en aquell precís moment.

Luminous Tex consisteix en unes làmines de plàstic i fils electroluminiscents. El producte és una superfície de llum flexible, plana, amb possibilitat d’aconseguir cobrir àrees molt grans, que no s’escalfa i de baix consum elèctric. Integrant electònica permet reproduïr efectes d’iluminació i que s’autoactivi en funció dels sensors integrats.

La tecnologia usa tintes electroluminscents, això permet aplicar-se sobre diversos suports transparents com poden ser plàstic, textil, vidre i fins i tot paper.

Donada la seva gran versatilitat és possible integrar-lo en la majoria de teixits, limitant el seu camp d’aplicació només realment al seu possible ús, no pas a la limitació de la tecnologia. Les principals aplicacions son

Teixits per la decoració: cortines, toldos, tapisseria.

Moda i accessoris

Protecció personal

Coixins Luminous Tex. Preu 111,79€ a la pàgina sedalinne.com

Anuncis
Posted in: General